S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto on myynyt Vantaalla sijaitsevan tuotanto-/logistiikkakohteen

9.8.2024

Vantaan kiinteistö on herättänyt runsaasti sijoittajakysyntää ja nyt toteutettu kauppa onkin hyvä osoitus siitä, että hyvin kehitetyille tuotanto-/logistiikkakohteille on markkinassa tilausta.
Iso logistiikkakiinteistö ilmasta kuvattuna.

S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto myi pitkään omistuksessaan olleen tuotanto-/logistiikkakohteen Vantaalta. Ostajatahoa ei julkisteta. Kyseessä on ensimmäinen kauppa, jonka S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto on toteuttanut tänä vuonna. Kyseinen kohde on herättänyt runsaasti sijoittajakysyntää ja nyt toteutettu kauppa onkin hyvä osoitus siitä, että hyvin kehitetyille tuotanto-/logistiikkakohteille on markkinassa tilausta.

S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahaston kiinteistösalkku koostuu reilusta kolmestakymmenestä toimitilakohteesta, joista valtaosa sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Yhtenä tavoitteena viime vuosina on ollut tehostaa toimintaa kasvattamalla rahaston omistusten kohdekokoja ja tämä kauppa osaltaan edesauttaa tuon tavoitteen saavuttamista.

S-Pankki Toimitila on Suomen ensimmäinen toimitiloihin fokusoiva erikoissijoitusrahasto. S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto on perustettu vuonna 2013. Rahaston kohteista valtaosa on liiketilaa ja noin 56% kohteista sijaitsee pääkaupunkiseudulla.