Toimitilojen asiantuntija

Toimitilojen asiantuntija

Uusi työympäristö odottaa


Toimitilojen valintaan kannattaa ottaa mukaan asiantunteva kumppani. S-Pankki Kiinteistöt toteuttaa vuosittain kymmenittäin yksilöllisiä toimitiloja. Kaiken lähtökohta on sinun yrityksesi tarpeet. Se yhdistettynä ammattitaitoiseen työympäristösuunnitteluun tuo parhaat tulokset.

Työnteon tavat muuttuvat


Toimivissa tiloissa työskentelee henkilöstö, joka viihtyy työpaikallaan. Kovenevassa kilpailussa ja työelämän haasteiden muuttuessa toimitilojen merkitys kasvaa entisestään. Töissä vietetään iso osa päivästä ja jotta kiihtyvässä tahdissa pysytään mukana, tulee myös tilaratkaisuiden tukea tehokasta toimintaa. Myös etätyö on lisääntynyt, ollaan liikkeellä, tavataan ihmisiä virtuaalisesti ja vietetään aikaa kotitoimistolla.

Juuri sinulle


Toimitilojen suunnittelulla on iso merkitys. Tilat ovat niin iso tyytyväisyystekijä kuin tehokkuustekijäkin. Sama ratkaisu ei toimi kaikille vaan tilojen suunnittelussa tulee ottaa huomioon yrityksen kulttuuri, kehityksen suunta, liiketoiminta, henkilöstö ja sidosryhmät. Oikea kombinaatio voi tuoda merkittävää kilpailuetua niin uusien työntekijöiden rekrytoinnissa, nykyisten tyytyväisenä pitämisessä kuin toiminnan sujuvuudessa ja tehokkuudessakin.


Varaa oma aikasi asiantuntijatapaamiseen ja viemme sinut paikan päälle ideoimaan tulevia toimitilojasi. Uusi työympäristö odottaa!

S-Pankki Kiinteistöt Oy

Ari Lang
Asset Manager
p. 040 900 2380
ari.lang(a)s-pankki.fi


Aija Kosonen
Asset Manager
p. 040 593 1181
aija.kosonen(a)s-pankki.fi