Vantaan Kaivokselantie 9 Toimitilat / Vantaa / Kaivoksela

Tyylikäs toimistokohde Tampereenväylän varrella

Tilatehokasta toimitilaa ja tasokkaat palvelut liiketoiminnan tueksi.
Vuonna 2002 valmistunut kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Vantaan Kaivokselassa. Kiinteistössä on kattavasti palveluita omasta takaa, mm. ravintola, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä kuntosali. Käytettävissä on myös runsaasti varastotilaa sekä lämmin pysäköintihalli ja pihalla paljon parkkitilaa. Kiinteistössä on päävuokralaisena Are Oy.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Lounasravintola
Catering
Neuvottelutiloja
Auditorio
Sauna
Kuntosali

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Ruokakauppa
Kauppakeskus

Nopeasti pääväylille

Kaivokselantie 9 sijaitsee Hämeenlinnanväylän varrella, Kehä I:n ja III:n välimaastossa. Kohteesta hurauttaa lentokentälle noin 15 minuutissa ja Helsingin keskustaan n. 20 minuutissa. Lähin bussipysäkki on 150 metrin päässä Kaivokselantiellä, lisäksi Hämeenlinnanväylää liikennöivät useat bussit Helsingin keskustan suuntaan. Kohteen edustalta löytyvät myös kaupunkipyörät, joilla pääsee kätevästi n. 2 km päässä sijaitseville juna-asemille Myyrmäkeen ja Louhelaan (AB-vyöhyke).

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Kaarra Kaaren kautta

Kaivokselan alueelta löytyy lounasravintoloita sekä päivittäistavarakauppoja, kuten Lidl ja S-Market. Myös Myyrmäen ja Kannelmäen palvelut ovat lähellä, esim. Kauppakeskus Kaareen ajaa vain reilussa 5 minuutissa.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Sijainti
Kaivokselantie 9, Kaivoksela, 01610 Vantaa
Bussipysäkki
140 m
Juna-asema
2,2 km
Lentoasema
13,8 km