Tampereen Postitalo Toimitilat / Tampere / Kyttälä

Tampereelle avautuu uudistunut työelämän tukikohta

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Postitalo on yhdistelmä nykypäivän modernia työympäristöä ja kaupungin historiaa. Uudelleen vuonna 2026 avattava Postitalo tullaan hiomaan täydellisen saneerauksen yhteydessä uuteen hehkuun.
Postitalon saneerauksen myötä se tulee tarjoamaan nykyaikaisia, vastuullisia ja luonteikkaita työtiloja, jotka vastaavat modernin työelämän tarpeita. Toimitilat on suunniteltu vaativaan tarpeeseen sekä joustavasti muokattaviksi käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Uudistuneeseen Postitaloon haetaan parhaillaan ensimmäisiä vuokralaisia. Tilakokoja on tarjolla 2 000 ja 5 000 m2 väliltä. Juuri nyt on paras hetki vaikuttaa uuden toimiston kokoon, kerrossijaintiin ja designiin. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka nämä tilat voisivat parhaiten palvella yrityksenne tarpeita!

Kiinteistön palvelut

Sauna
Pukeutumis- ja pesutilat
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Posti
Kahvila
Hotelli
Kauppakeskus

Viihtyisä työympäristö lisää hyvinvointia

Tampereen Postitalon toimitilat ovat avoimia ja niiden tilajakoa pystytään joustavasti muokata. Saneerauksen myötä kiinteistöön asennetaan nykyaikainen talotekniikka, mikä mahdollistaa miellyttävän työskentelyn ja sujuvan digitaalisen yhteydenpidon eri tahoihin. Kiinteistössä tarjotut palvelut tulevat tarkentumaan hankkeen edetessä.

Kiinteistön asiakkaat voivat hyödyntää toimistojensa tilasuunnittelussa Postitalon identiteettiin ja ympäröivän alueen henkeen nojautuvia valmiita designteemoja. Sisustusarkkitehtien luomia, huippuunsa hiottuja teemoja on kolme ja niillä kaikilla on oma ainutlaatuinen tyylinsä. Materiaalivalinnoissa on huomioitu kestävän rakentamisen periaatteet. Valmiiksi suunnitellut sisustuskokonaisuudet säästävät sekä asiakkaiden aikaa että ylimääräisiä kustannuksia.

Saneerauksen myötä kiinteistölle tavoitellaan korkeatasoista ympäristösertifiointia.

Vuokrattavat toimitilat

Sijainti ja lähipalvelut

Yksi Postitalon sijainnin parhaista puolista on se, että kaikki tarvittava löytyy joko talon sisältä tai sen välittömästä läheisyydestä. Sijainti julkisen liikenteen keskittymässä mahdollistaa saapumisen sujuvasti millä tahansa kulkuvälineellä. Autoilijoille rakennuksen alla sijaitseva parkkihalli mahdollistaa myös sähköautojen latauksen. Polkupyörille on myös pyöräparkki.

Monipuoliset palvelut aina rakennuksessa palvelevasta ruokakaupasta ravintolaan sekä vieressä sijaitsevaan Hämeenkadun tarjoamaan mahdollistavat sujuvaa työelämää ja helppoa asiointia työpäivän lomassa. Keskustan vilskeen vastapainoksi ikkunoista avautuvat vehreät näkymät rauhalliseen, 1930-luvulta peräisin olevaan Posteljooninpuistoon.

Kuvat ovat visualisointeja tulevasta kiinteistöstä. Visualisoinneissa esiintyy sisustusarkkitehtuurin ammattilaisten luomat design-teemat, joita on mahdollista hyödyntää toimistojen tilasuunnittelussa. Kalustettu pohjakuva on esimerkkipohja 8. kerrokseen sovitetusta tilasta 477,5 m2. Visualisoinnit eivät ole kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Ari Lang
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 900 2380
Sijainti
Rautatienkatu 21, Kyttälä, 33100 Tampere
Raitiovaunupysäkki
210 m
Bussipysäkki
160 m
Juna-asema
320 m
Lentoasema
17 km