Quartetto Business Park Basso Toimitilat / Espoo / Leppävaara

Toimitilat vetovoimaisessa Espoon Leppävaarassa

Quartetto Business Park Basso on osa kahdeksan kiinteistön yrityspuistoa Espoon Leppävaarassa, aivan Sellon läheisyydessä. Leppävaaran erityisen kattavat liikenneyhteydet ja palvelut houkuttelevat alueelle niin ammattitaitoisia työntekijöitä kuin menestyviä yrityksiä. Leppävaarasta onkin muodostunut yksi pääkaupunkiseudun arvostetuista liike-elämän keskuksista.
Quartetto Basso tarjoaa yrityksillensä lämminhenkisen ja kotoisan ilmapiirin. Toimitilat ovat muuntojoustavia ja niistä saa helposti muokattua käyttäjillensä sopivat tilat. Isot ikkunat tuovat raikasta luonnonvaloa sisätiloihin, ja näkymät Leppävaaran kaupunkimaisemiin ovat upeat.

Basson toiseen kerrokseen on valmistumassa kesällä 2024 toimistohotelli, jonka modernit tilat ja yritysten välinen yhteisöllisyys tekevät työpaikalle tulosta mukavaa. Viihtyisät toimistot, lämpimän pehmeä värimaailma ja kohtaamisiin kutsuvat yhteistilat luovat inspiroivan työympäristön. Pientoimistoalue koostuu 37-269 m2 kokoisista muuttovalmiista toimistohuoneista, yhteisestä keittiötilasta, neuvotteluhuoneesta ja mukavan rennosta loungesta. Tutustu myös Basson 403 m2 ja jopa 998 m2 toimistoihin. Ota meihin yhteyttä ja saat lisätietoa sinua kiinnostavista toimitiloistamme!

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Lounasravintola
Catering
Neuvottelutiloja
Auditorio
Sauna
Kuntosali
Videoneuvottelu
Siivouspalvelut
Toimitilapalvelut
Toimistopalvelut
Autopesula
Pukeutumis- ja pesutilat

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Kuntosali
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Autopesula
Kirjasto
Posti
Kahvila
Hotelli
Kauppakeskus
Messukeskus
Uimahalli
Lääkäriasema

Ammattimaiset yrityspuiston palvelut lisäävät työtyytyväisyyttä

Quartetto Business Parkin vuokralaisilla on käytettävissään laaja valikoima monipuolisia palveluita. Ne säästävät työaikaa ja helpottavat useiden arkisten työasioiden sujuvaa hoitamista. Yrityspuistossa on kolme lounasravintolaa, kuntosali, suihkut työmatkakuntoilijoille ja pakettiautomaatti.

Basson aulapalvelu toimii kuin luotettava kollega. Sen erityisen monipuoliset palvelut kattavat aina markkinointimateriaalien tilaamisesta ja työajanseurantajärjestelmistä toimistoassistentin tehtäviin. Palvelut voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin yrityksen tarkoin määriteltyjä tarpeita. Lisäksi yrityspuisto tarjoaa vuokralaisten käyttöön neuvottelutiloja, auditorion sekä viihtyisän saunatilan.

Sijainti Leppävaarassa täydentää arjen helppoutta. Lukuisat ravintolat, kahvilat, kaupat, urheilu- ja kulttuuripaikat ovat osana työmatkalaisten päivittäisiä kokemuksia ja lifestylea. Tervetuloa tutustumaan Bassoon paikan päälle niin saat parhaimman käsityksen palveluista ja yrityspuiston tiloista!

Vuokrattavat toimitilat

Liikenteellisesti ihanteellinen sijainti

Quartetto Basso vetoaa keskeisellä sijainnillaan. Raide-Jokerin pysäkki on 100 metrin päässä, juna-asemalle kävelee reilu 10 minuuttia sekä Kehä I ja Turunväylä ovat aivan vieressä. Linja-autoyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat kattavat ja moni pysäkki sijaitseekin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Bassosta. Autoille on pysäköintimahdollisuus Basson parkkihallissa säältä suojassa. Asiakkaat voivat pysäköidä autonsa piha-alueella suoraan rakennuksen eteen.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Sijainti
Linnoitustie 2a, Leppävaara, 02600 Espoo
Raitiovaunupysäkki
100 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
810 m
Lentoasema
19 km