Plaza Business Park Tuike Toimitilat / Vantaa / Veromies

Toimitiloja energisessä ja kotoisassa Tuikkeessa Vantaan Aviapoliksessa

Plaza Business Park Tuike on osa viiden rakennuksen pääkonttoritasoista yrityspuistoa Vantaan Aviapoliksessa. Sijainti on näkyvä Vantaalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän kulmassa, aivan Kauppakeskus Jumboa vastapäätä. Plaza Business Parkissa panostetaan hyvään tunnelmaan, kestäviin arvoihin ja jatkuvaan uudistumiseen.
Plaza Tuikkeen viidenteen kerrokseen on juuri valmistunut upea toimistohotelli. Nämä lämminhenkiset modernit tilat tarjoavat yrityksille viihtyisiä työpäiviä ja yhteisöllisyyttä yhdessä muiden vuokralaisten kanssa. Täällä pääsee nauttimaan aamukahveista kodikkaassa keittiössä sekä tauoista persoonallisessa loungessa. Lisäksi kaikki business parkin kattavat palvelut ovat vuokralaisten käytettävissä. Tuikkeen muissa kerroksissa on myös vapaana toimitiloja lähes 350 m2 asti. Ota meihin yhteyttä ja saat lisätietoa vapaista tiloista!

Ympäristötekijät ovat yrityspuistolle tärkeitä. Talotekniikka on energiaystävällistä, palveluntarjoajien ja tavarantoimittajien sitoutumista kestäviin ympäristöarvoihin arvostetaan sekä jätteiden kierrätysaste on suuri. Plaza Business Parkilla on rakennusaikainen Breeam Very Good ympäristösertifikaatti.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Lounasravintola
Lue lisää
Catering
Neuvottelutiloja
Lue lisää
Sauna
Siivouspalvelut
Toimistopalvelut
Autopesula
Kahvila
Hieronta
Pukeutumis- ja pesutilat

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Kuntosali
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Autopesula
Kahvila
Hotelli
Kauppakeskus

Kiinteistön palvelut vapauttavat työaikaa

Kiinteistöstä löytyy vuokralaisyrityksilleen kaikki nykyaikaisen yrityspuiston palvelut ja vähän enemmän. Palveluiden toimivuuteen ja ajanmukaisuuteen panostetaan ja siksi niitä myös jatkuvasti uudistetaan.

Yrityspuistossa on kaksi Kanrestan korkeatasoista lounasravintolaa, kahvila, siistit vuokraneuvottelutilat, autopesula sekä ikimuistoisia asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksia varten tunnelmallinen saunatila. Lisäpalveluina vuokralaisilla on käytössään toimistotarvikkeiden täydennyspalvelu, hyvinvointipalveluita kuten hieronta, personal trainer ja kuntosali sekä lainapyöriä, joilla voi vaikka polkea Jumboon. Green Mobility vuokra-autojen Hotspot löytyy yrityspuiston pihalta.

Vuokralaiset ovat osana koko yrityspuistoa sekä sen hyvää ja energistä ilmapiiriä. Rakennukset ovat kytketty toisiinsa ja niiden välillä on yhteys sisäkautta. Yrityspuisto ja sen palvelut mahdollistavatkin tilojen jatkumisen omien toimitilojen ulkopuolelle.

Vuokrattavat toimitilat

Sujuvat yhteydet moneen eri suuntaan

Kulkeminen Plaza Business Park Tuikkeeseen eri puolilta pääkaupunkiseutua on sujuvaa sen sijaitessa isojen väylien, Kehä III ja Tuusulanväylän kulmauksessa, Kauppakeskus Jumboa vastapäätä. Tikkurilaan on autolla matkaa 10 minuuttia, Leppävaaraan 20 ja lentokentälle vain 5. Työmatkan suunta on aina pääkaupunkiseudun ruuhkia vastaan. Pihalla on Business Parkin pysäköintihalli, josta löytyy useita sähköauton latauspisteitä. Asiakaspysäköintipaikkoja on runsaasti suoraan talojen edustalla yrityspuiston piha-alueella.

Aviapoliksen juna-aseman ja Plazan väliä kulkee vuokralaisille ilmainen Shuttle Bus aina aamuisin ja iltapäivisin noin 10 minuutin välein. Matka-aika on vain noin kolme minuuttia. Junamatka Aviapoliksesta Helsingin keskustaan taittuu 30 minuutissa. Plazan läheltä kulkee myös useita eri linja-autoreittejä. Lähin pysäkki on vain 200 metrin päässä.

Isojen väylien varrella kulkee myös pyöräteitä, jotka tekevät työmatkapyöräilyn sujuvaksi. Pyörille on runkolukitut paikat piha-alueella. Aivan Plazan kulmassa on myös Vantaan kaupunkipyöräasema keväästä syksyyn.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Kiinteistön käyttö
Mari Lempiäinen
Retta Management Oy
p. 040 359 4346
Sijainti
Äyritie 22, Veromies, 01510 Vantaa
Bussipysäkki
340 m
Juna-asema
1,6 km
Lentoasema
3,3 km