Pacius 29 Toimitilat / Helsinki / Meilahti

Uusi pientoimistoalue suunnitteilla Meilahteen

Suunnittelemme Paciuksenkatu 29:ään uutta pientoimistoaluetta, joka soveltuu erityisesti terveys- ja lääketieteen alan yrityksille. Meilahteen on kehittynyt vilkas ja edelläkäyvä alan keskittymä, jossa yritykset hyötyvät toistensa läheisyydestä. Lisäksi kiinteistössä on vapaana viidennen kerroksen persoonallisen pyöreä toimisto 650 m². Tässä ikonisessa toimistotalossa saa nauttia kauniista näkymistä yli Pikku Huopalahden puistojen.
Tämä viisikerroksinen maamerkki Meilahdessa tarjoaa avaria, valoisia ja helposti muunneltavia toimitiloja. Kiinteistössä on erityisen paljon ikkunapinta-alaa, mikä tuo luonnonvalon ja Pikku Huopalahden puistomaisemat upeasti sisätiloihin.

Suunnitteilla olevan neljännen kerroksen pientoimistoalueen toimistot vaihtelevat 30-60 m² välillä. Vuokralaisilla on myös käytössään yhteiskäyttöiset lounge, keittiö, neuvotteluhuoneet ja wc:t. Tiloista suunnitellaan lämminhenkiset ja viihtyisät, ja niissä tullaan käyttämään harmonisesti eri sävyjä. Toimitiloja on mahdollista jatkaa viidenteen kerrokseen esimerkiksi kevyinä laboratoriotiloina. Tilakokoihin on vielä mahdollista vaikuttaa suunnittelun alkuvaiheessa, joten olethan ajoissa yhteydessä niin voimme huomioida toiveenne.

Tässä toimistotalossa yhdistyvät erinomaiset liikenneyhteydet, lähipuistojen vehreys sekä urbaanin Töölön, Munkkiniemen ja Pikku Huopalahden kantakaupunkimainen tunnelma. Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin helmeen. Ota yhteyttä ja sovitaan aika käynnillesi!

Kiinteistön palvelut

Sauna
Kuntosali
Autopesula

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Autopesula
Hotelli
Uimahalli
Lääkäriasema

Viihtyisää ja virkistävää työarkea

Kiinteistöllä on vuokralaisille yhteinen kuntosali, siistit sosiaalitilat ja sauna sekä lämmin pysäköintihalli, jossa on autonpesua tiettyinä päivinä. Polkupyöriä säilytetään myös lämpimässä autohallissa, josta on suora kulku alakerran sosiaalitiloihin. Kiinteistössä tehtiin vuonna 2023 laajamittainen talotekniikan perusparannus, jossa rakennuksen energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi. Talotekniikan järjestelmiä uusittiin ja kiinteistön vuosittaisia hiilidioksidipäästöjä pienennettiin huomattavasti.

Talo on alun perin suunniteltu ja rakennettu siinä edelleen toimivan McDonald's Suomen toimistotaloksi, ja katutasossa sijaitsee myös yksi ketjun ravintoloista.

Helsingin Meilahdesta löytyy myös todellinen vehreä keidas kaupungin sykkeessä. Meilahden Arboretum ja Pikku Huopalahden puistot ovat aivan toimistotalon vieressä, ja niihin pääseekin nopeasti niin virkistymään, kävelypalavereihin kuin lounastauoille eväiden kanssa. Merellinen ja luonnonläheinen Seurasaari ja Munkkiniemenranta ovat nekin vain pienen matkan päässä.

Vuokrattavat toimitilat

Erinomaiset liikenneyhteydet

Meilahti on paitsi viihtyisän vehreä myös loistavasti saavutettavissa monesta eri suunnasta. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Mannerheimintien ja Huopalahdentien yhdistävän Paciuksenkadun varrella. Tänne pääsee kätevästi niin Pasilasta ja Leppävaarasta kuin myös merellisiä maisemia pitkin Otaniemestä. Helsingin keskustaan on vain vajaan 4 km matka.

Toimitiloihin on erinomaiset kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä; Paciuksenkatua liikennöivät useat bussilinjat, runkolinjat 30, 500 ja 510 sekä raitiovaunulinja 4. Pysäkeillä kulkuneuvon saapumista ei tarvitse kauan odotella.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Kristiina Borg
Noste.io
p. 040 516 7459
Sijainti
Paciuksenkatu 29, Meilahti, 00270 Helsinki
Raitiovaunupysäkki
170 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
3,7 km
Lentoasema
18 km