Optimes Business Garden Toimitilat / Jyväskylä / Kangas

Seura tekee kaltaisekseen – Fiksua toimitilaa Jyväskylän Smart Cityssä!

Modernia, muuntojoustavaa ja ihmisten hyvinvoinnin huomioon ottavaa toimitilaa Jyväskylän keskustaan.
Optimes Business Garden on moderni toimitilakiinteistö, joka nousee Jyväskylän merkittävimpään aluekehityskohteeseen, Kankaan Smart City -alueelle. Keskeistä on muuntojoustavuus eli tilojen helpompi uudelleenjärjestelymahdollisuus, joka on sisäänrakennettu kiinteistöön jo suunnitteluvaiheessa.

Business Garden koostuu kahdesta toisiinsa yhteydessä olevasta rakennuksesta. Kokonaisuus käsittää yhteensä 15.000 kerrosneliömetriä toimitilaa.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Lounasravintola
Catering
Neuvottelutiloja
Siivouspalvelut
Toimistopalvelut
Kahvila
Pukeutumis- ja pesutilat
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Kuntosali
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Autopesula
Hotelli
Kauppakeskus

Liiketoimintaasi aidosti tukevat tilaratkaisut

Optimesissa tilatehokkuus on viety aivan uudelle tasolle ilman, että organisaation viihtyvyys tai tuottavuus kärsivät. Toimitilat joustavat yrityksen koon mukaan ja ne ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät valinnat näkyvät mm. vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.

Myös kiinteistön monipuoliset, liiketoimintaa tukevat palvelut ovat räätälöitävissä kullekin organiosaatiolle sopiviksi paketeiksi. Katutasossa on lisäksi korkeatasoinen ravintola ja erilaisia neuvottelutiloja tarjoava kokouskeskus.

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Fiksu sijainti

Kiinteistö on rakennettu Jyväskylän merkittävimpään aluekehityskohteeseen Kankaan alueelle, joka sijaitsee vain reilun kilometrin etäisyydellä Jyväskylän keskustasta ja rautatieasemasta. Kaikki yhteydet muualle Suomeen ovat sujuvat, mm. valtatiet 4, 9 ja 13 kulkevat lähietäisyydeltä ja lentokentälle on reilut 20 kilometriä.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Sijainti
Paperitehtaankatu 9, Kangas, 40100 Jyväskylä