Motor Center Oulunkylä Toimitilat / Helsinki / Oulunkylä

Pit stop Kehä ykkösen varrella

Motor Center on monipuolinen liikekiinteistö, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin.
Motor Center Oulunkylä on koonnut autoiluun liittyvät palvelut samaan, helposti saavutettavaan ja taatusti näkyvään paikkaan Kehä I:n varrella.

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Autopesula

Lähialueen palveluita

Lounasravintola

Palveluita autoilijoille ja nälkäisille

Katsastuspalvelut Motor Center Oulunkylässä tarjoaa CityKatsastus. Autopesusta huolehtii Neste K:n Quick Wash. Autovuokraamo BestRent vuokraa paketti- ja kuorma-autot, KMpro Autohuolto tarjoaa huoltopalvelut ja Finjector.com ajoneuvojen varaosat sekä suutinhuollot. Palveluvalikoimaan kuuluu myös LVISK-tukku Onninen Express sekä BURGER KING®-ravintola.

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Näkyvä sijainti Kehä I:lle

Motor Center Oulunkylä palvelee Kehä I:n varrella, lähellä Oulunkylään vievän Käskynhaltijantien risteämiskohtaa. Kiinteistö näkyy erittäin hyvin vilkkaalle Kehä I:lle. Pysäköintitilaa on ulkopaikoitusalueella.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Sijainti
Isonpellontie 7, Oulunkylä, 00720 Helsinki
Bussipysäkki
300 m
Juna-asema
2,7 km
Lentoasema
11,8 km