HTC Helsinki – Kon-Tiki Toimitilat / Helsinki / Ruoholahti

Mahdollisuuksia merellisessä Ruoholahdessa

HTC Kon-Tiki on moderni Business Park -tason toimistokiinteistö keskeisellä paikalla Helsingin Ruoholahdessa.
Edustava ja teknisesti huipputasoinen Kon-Tiki on osa Helsinki High Tech Center -yrityspuistoa. Vuokralaisten käytettävissä ovatkin vieressä sijaitsevien sisarkiinteistöjen palvelut, kuten lounasravintola, kokouskeskus ja edustussauna.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Lounasravintola
Neuvottelutiloja

Uutta vastaavaa toimitilaa

Tämä kolmikerroksinen kiinteistö on saneerattu sisätiloiltaan vuonna 2016. Uutta vastaavat tilat ovat muokattavissa vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistöstä on näkymät kohti Crusellin siltaa ja Saukonpaadenrantaa.

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Metrolla, ratikalla, autoillen – kuten haluat!

Erinomainen sijainti Länsiväylän ja julkisen liikenteen lähellä takaa sujuvat yhteydet Kon-Tikiin. Sekä metroasemalle että bussipysäkeille on vain parin minuutin kävelymatka, ja raitiovaunulinja 8 pysähtyy aivan Kon-Tikin kohdalla.

Vuokrattavia autopaikkoja HTC-talojen yhteisessä pysäköintihallissa. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on lisäksi maksullisia pysäköintipaikkoja.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Sijainti
Kaapeliaukio 1, Ruoholahti, 00180 Helsinki
Metroasema
580 m
Raitiovaunupysäkki
alle 100 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
4,5 km
Lentoasema
30 km