Helsingin Paciuksenkatu 29 Toimitilat / Helsinki / Meilahti

Ikoninen toimistotalo Meilahdessa

Vuokrattavana kahden kerroksen verran modernia toimitilaa Helsingin Meilahdessa. Vapaana ovat neljännen ja viidennen kerroksen persoonallisen pyöreät toimistot á 650 m2. Näissä saa nauttia kauniista näkymistä yli Pikku Huopalahden puistojen.
Tämä viisikerroksinen maamerkki Meilahdessa tarjoaa avaria, valoisia ja helposti muunneltavia toimitiloja. Vapaana olevat neljännen ja viidennen kerroksen tilat voidaan yhdistää yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi. Kiinteistössä on erityisen paljon ikkunapinta-alaa tuoden luonnonvalon ja Pikku Huopalahden puistomaisemat upeasti sisätiloihin.

Tässä toimistotalossa yhdistyvät erinomaiset liikenneyhteydet, lähipuistojen vehreys sekä urbaanin Töölön, Munkkiniemen ja Pikku Huopalahden kantakaupunkimainen tunnelma. Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin helmeen. Ota yhteyttä ja sovitaan aika käynnillesi!

Kiinteistön palvelut

Sauna
Kuntosali
Autopesula

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Autopesula
Hotelli
Uimahalli
Lääkäriasema

Viihtyisää ja virkistävää työarkea

Kiinteistöllä on vuokralaisille yhteinen kuntosali, siistit sosiaalitilat ja sauna sekä lämmin pysäköintihalli, jossa on autonpesua tiettyinä päivinä. Polkupyöriä säilytetään myös lämpimässä autohallissa, josta on suora kulku alakerran sosiaalitiloihin. Kiinteistössä tehtiin vuonna 2023 laajamittainen talotekniikan perusparannus, jossa rakennuksen energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi. Talotekniikan järjestelmiä uusittiin ja kiinteistön vuosittaisia hiilidioksidipäästöjä pienennettiin huomattavasti.

Talo on alun perin suunniteltu ja rakennettu siinä edelleen toimivan McDonald's Suomen toimistotaloksi, ja katutasossa sijaitsee myös yksi ketjun ravintoloista.

Helsingin Meilahdesta löytyy myös todellinen vehreä keidas kaupungin sykkeessä. Meilahden Arboretum ja Pikku Huopalahden puistot ovat aivan toimistotalon vieressä, ja niihin pääseekin nopeasti niin virkistymään, kävelypalavereihin kuin lounastauoille eväiden kanssa. Merellinen ja luonnonläheinen Seurasaari ja Munkkiniemenranta ovat nekin vain pienen matkan päässä.

Vuokrattavat toimitilat

Erinomaiset liikenneyhteydet

Meilahti on paitsi viihtyisän vehreä myös loistavasti saavutettavissa monesta eri suunnasta. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Mannerheimintien ja Huopalahdentien yhdistävän Paciuksenkadun varrella. Tänne pääsee kätevästi niin Pasilasta ja Leppävaarasta kuin myös merellisiä maisemia pitkin Otaniemestä. Helsingin keskustaan on vain vajaan 4 km matka.

Toimitiloihin on erinomaiset kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä; Paciuksenkatua liikennöivät useat bussilinjat, runkolinjat 30, 500 ja 510 sekä raitiovaunulinja 4. Pysäkeillä kulkuneuvon saapumista ei tarvitse kauan odotella.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Kristiina Borg
Noste.io
p. 040 516 7459
Sijainti
Paciuksenkatu 29, Meilahti, 00270 Helsinki
Raitiovaunupysäkki
170 m
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
3,7 km
Lentoasema
18 km