Helsingin Nuijamiestentie 12 Toimitilat / Helsinki / Haaga

Heitä ruuhkille hyvästit Haagassa!

Helsingin Haagasta löytyy toimistotalo sympaattisen rauhallisella sijainnilla, jossa puistot ja vehreä luonto ovat lähellä. Tänne ei keskustan ruuhkat yllä.
Tässä modernissa toimistotalossa on tilankäytöltään tehokkaasti suunniteltuja toimitiloja, jotka voidaan helposti muokata vastaamaan käyttäjiensä tarpeita. Toimistojen ikkuna-alan runsaus tuo luonnonvalon ihanteellisesti sisätiloihin. Ikkunoista loistaa myös kauniit ja harmoniset metsämaisemat, joista saa työpäivien aikana nauttia usean tunnin ajan. Rauhallinen ympäristö tarjoaa miellyttävän paikan työskentelylle, mikä on omiaan lisäämään työn tehokkuutta ja luovuutta.

Nuijamiestentien toimistotaloon on helppo tulla autolla Hämeenlinnnanväylää tai Metsäläntietä pitkin. Läheltä kulkee usea eri bussilinja ja Raide-Jokeri. Huopalahden juna-asemalle kävelee vartissa. Tervetuloa tutustumaan kuinka tämä työympäristö voisi tukea menestystarinaanne!

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Neuvottelutiloja
Videoneuvottelu
Pukeutumis- ja pesutilat
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Ruokakauppa
Hotelli

Kasvata yritystänne Haagassa!

Vuonna 2009 valmistuneen kiinteistön tilojen muunneltavuus antaa yritykselle hyvän mahdollisuuden sopeutua muuttuviin tarpeisiin ja kasvaa joustavasti. Tilojen vuokrahintaan sisältyy kiinteistön yhteiskäyttöisten neuvottelutilojen vapaa käyttö.

Läheinen Haagan Alppiruusupuisto ja Keskuspuisto mahdollistavat rauhoittavat tauot ja virkistävät palaverihetket luonnossa.

Vuokrattavat toimitilat

Helsingin sisääntuloväylällä Mannerheimintien juurella

Kiinteistö sijaitsee näkyvällä ja silti rauhallisella paikalla Hämeenlinnanväylän ja Metsäläntien risteyksessä, lähellä Mannerheimintien loppupäätä. Yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat hyvät. Lähistöllä on useita eri linjojen bussipysäkkejä. Huopalahden juna-asemalle ja Raide-Jokerin pysäkille kävelee 10-15 minuuttia. Kehä I:lle ajaa autolla vain parissa minuutissa, Leppävaaraan noin 10 ja keskustaan 20 minuuttia.

Pyöräilytiet lähiympäristössä ovat sujuvat. Vieressä sijaitsevan Keskuspuiston reitit tekevät työmatkan ihanteelliseksi niin kävellen, pyöräillen kuin vaikka hiihtäen!

Kiinteistöstä löytyy säilytyspaikka pyörille sekä suihkut. Autopaikkoja on vuokrattavissa kiinteistön piha-alueelta sekä puolilämpimästä pysäköintihallista.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aija Kosonen
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 593 1181
Sijainti
Nuijamiestentie 12, Haaga, 00320 Helsinki
Bussipysäkki
120 m
Juna-asema
1 km
Lentoasema
14,7 km