Helsingin Kaupintie 2 Toimitilat / Helsinki / Lassila

Monitilaympäristö täynnä mahdollisuuksia

Moneen taipuva toimistokohde kolmen pääväylän tuntumassa Lassilassa.
Vetävä sijainti Kehä I:n, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien kainalossa yhdistettynä alueen palveluihin luovat loistavat puitteet liiketoiminnalle ja työntekijöiden viihtymiselle tässä kohteessa. Muuntojoustavista tiloista saa toteutettua juuri sinun yrityksellesi soveltuvan, inspiroivan ympäristön.

Kiinteistön palvelut

Canteen
Lounasravintola
Catering
Catering
Gym
Kuntosali
Dressing rooms shower
Pukeutumis- ja pesutilat
Bicycle room
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Restaurant
Lounasravintola
Health club
Kuntosali
Hairdresser
Parturi-kampaaja
Grocery
Ruokakauppa
Kiosk
Kioski
Library
Kirjasto
Shopping center
Kauppakeskus
Healthcare services
Lääkäriasema

Monitilaympäristö tai huoneita, sinä päätät

Kaupintien tilat on mahdollista toteuttaa kaikkiin työnteon eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Vaihtoehtoina on perinteisen huonetoimiston tai avotilan lisäksi monitilatoimisto, jossa jokainen voi itse valita, millaisessa ympäristössä haluaa kulloinkin työnsä tehdä.


Vuokralaisten käytettävissä ovat lisäksi hyvät sosiaalitilat, kuntosali, pysäköintipaikat sekä runsaasti varastotilaa. Ylimmässä kerroksessa on myös valmius lounasravintolalle.

Vuokrattavat toimitilat

Lähellä kaikkea

Kehä I:n, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien keskiöön sijoittuvalla alueella liikennöivät useat bussilinjat mm. keskustan, Itäkeskuksen ja Pitäjänmäen suuntiin. 400 metrin päässä on Pohjois-Haagan juna-asema, josta on suora yhteys Huopalahteen ja Helsingin päärautatieasemalle (n. 10 min) sekä kehärataa pitkin lentokentälle (n. 30 min).

Aivan lähellä, Kehä I:n toisella puolella sijaitsee Kauppakeskus Kaari, josta löytyy mm. vuorokauden ympäri palveleva Suomen suurin Prisma. Lounasravintoloita on kiinteistön lähettyvillä useita, ja parin sadan metrin säteellä palvelee myös päivittäistavarakauppa sekä apteekki ja kuntosali Fitness24Seven.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Tiia Vuolle
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 519 8231
Sijainti
Kaupintie 2, Lassila, 00440 Helsinki
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
600 m
Lentoasema
13,4 km