Helsingin Kaupintie 2 Toimitilat / Helsinki / Lassila

Monitilaympäristö täynnä mahdollisuuksia

Moneen taipuva toimistokohde kolmen pääväylän tuntumassa Lassilassa.
Vetävä sijainti Kehä I:n, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien kainalossa yhdistettynä alueen palveluihin luovat loistavat puitteet liiketoiminnalle ja työntekijöiden viihtymiselle tässä kohteessa. Muuntojoustavista tiloista saa toteutettua juuri sinun yrityksellesi soveltuvan, inspiroivan ympäristön.

Kiinteistön palvelut

Lounasravintola
Catering
Kuntosali
Pukeutumis- ja pesutilat
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Kuntosali
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Kirjasto
Kauppakeskus
Lääkäriasema

Monitilaympäristö tai huoneita, sinä päätät

Kaupintien tilat on mahdollista toteuttaa kaikkiin työnteon eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Vaihtoehtoina on perinteisen huonetoimiston tai avotilan lisäksi monitilatoimisto, jossa jokainen voi itse valita, millaisessa ympäristössä haluaa kulloinkin työnsä tehdä.


Vuokralaisten käytettävissä ovat lisäksi hyvät sosiaalitilat, kuntosali, pysäköintipaikat sekä runsaasti varastotilaa. Ylimmässä kerroksessa on myös valmius lounasravintolalle.

Vuokrattavat toimitilat

Lähellä kaikkea

Kehä I:n, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien keskiöön sijoittuvalla alueella liikennöivät useat bussilinjat mm. keskustan, Itäkeskuksen ja Pitäjänmäen suuntiin. 400 metrin päässä on Pohjois-Haagan juna-asema, josta on suora yhteys Huopalahteen ja Helsingin päärautatieasemalle (n. 10 min) sekä kehärataa pitkin lentokentälle (n. 30 min).

Aivan lähellä, Kehä I:n toisella puolella sijaitsee Kauppakeskus Kaari, josta löytyy mm. vuorokauden ympäri palveleva Suomen suurin Prisma. Lounasravintoloita on kiinteistön lähettyvillä useita, ja parin sadan metrin säteellä palvelee myös päivittäistavarakauppa sekä apteekki ja kuntosali Fitness24Seven.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Tiia Vuolle
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 519 8231
Sijainti
Kaupintie 2, Lassila, 00440 Helsinki
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
550 m
Lentoasema
14,5 km