Helsingin Fabianinkatu 8 Toimitilat / Helsinki / Kaartinkaupunki

Täysin uutta modernia toimitilaa

Uutta modernia toimitilaa, arvorakennusten keskellä, omassa rauhassa ja Helsingin ytimessä.
Olemme luomassa Fabianinkatu 8:aan jotain täysin uutta, modernilla tavalla. Teemme kiinteistöön laajamittaisen saneerauksen ja lisäämme uuden rakennuksen sisäpihalle. Säilytämme olemassa olevan kiinteistön rakenteen, mutta päivitämme julkisivun. Helsingin ainutlaatuisin toimitila kehittyy vanhasta uuteen nykyajan parhailla materiaaleilla, huipputalotekniikalla ja ainutlaatuisella arkkitehtuurilla. Uudet kattoterassit tarjoavat kaupungin kauneimmat näköalat. Näihin uusiin toimitiloihin päästään muuttamaan arviolta H1/2026 aikana.

Kiinteistön palvelut

Autopesula
Pukeutumis- ja pesutilat
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Kuntosali
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Kioski
Pesula
Kirjasto
Kahvila
Hotelli

Joustavia toimitiloja, valmiita sisustusteemoja

Fabian 8 on poikkeus säännöstä. Se on perinteisten arvorakennusten keskellä oleva tyylikäs helmi, jonka sisällä on huippuunsa viritettyä modernia ja toimivaa talotekniikkaa. Sen tilat joustavat juuri sinun tarpeiden mukaan. Laadukas lippulaiva, uskottava pääkonttori vai asiantuntijoiden keidas - toimitilaa löytyy yli 5 000 neliötä seitsemässä kerroksessa.

Jotta sinä voit keskittyä työhösi, sisustusarkkitehtuurin parhaat ammattilaiset ovat luoneet toimitiloihin erilaisia design-teemoja. Ne säästävät aikaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Kaikki design-teemojen materiaalivalinnat on tehty kestävän rakentamisen periaatteita noudattaen. Saisiko olla tyylikkään minimalistinen Fabian, lämpöä hehkuva Espa vai värikkäämpi Tori?

Vuokrattavat toimitilat

Sujuvuutta työpäivään, laatua elämään

Fabian 8 on helposti saavutettavissa kaikilla kulkuneuvoilla, kuljet raiteilla, pyörillä tai jalan. Työmatkapyöräilijät saavat pyöränsä talteen kiinteistön omaan pysäköintihalliin. Lämpimästä pysäköintihallista voi myös vuokrata autopaikkoja ja sieltä löytyy autonpesupaikka.

Työpaikan loistosijainnilla on suuri merkitys arjessa. Se tuo elämään laatua monin tavoin. Voit kokea vanhanajan markkinatunnelmaa Kauppatorilla, istahtaa kahville Espan vihreässä puistossa, ihailla laineiden liplatusta Biennaali-paviljongilta, maistaa kaviaaria Vanhassa kauppahallissa tai haukata happea Tähtitorninmäellä. Kun sijainti on oikea ja merkityksellinen, se tuo vapautta arkeen.

Kuvat ovat visualisointeja tulevasta kiinteistöstä. Visualisoinneissa esiintyy sisustusarkkitehtuurin ammattilaisten luomat design-teemat, joita on mahdollista hyödyntää toimistojen tilasuunnittelussa. Kalustettu pohjakuva on esimerkkipohja 6. kerrokseen sovitetusta tilasta 651,5 m2. Visualisoinnit eivät ole kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä. 

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Ari Lang
S-Pankki Kiinteistöt Oy
p. 040 900 2380
Sijainti
Fabianinkatu 8, Kaartinkaupunki, 00130 Helsinki
Metroasema
700 m
Raitiovaunupysäkki
190 m
Bussipysäkki
820 m
Juna-asema
1,1 km
Lentoasema
20 km