Hämeenlinnan Tiiriönsuontie 2 Toimitilat / Hämeenlinna / Tiiriö

Liiketiloja parhaalla paikalla Tiiriössä

Suositussa Hämeenlinnan Tiiriön kauppakeskittymässä vuokrataan hyväkuntoisia ja käyttäjien tarpeiden mukaan muunneltavia liiketiloja. Liiketilat sijaitsevat näkyvällä paikalla katutasossa ja niihin on helppo saapua niin Hämeenlinnan keskustasta kuin Tampereen moottoritieltä.
Tiiriö on aktiivinen ja suosittu liikekeskittymä Hämeenlinnan keskustan lähettyvillä ja Tampereen moottoritien vieressä. Alueelta löytyy useita vähittäiskaupan toimijoita, ja se onkin erittäin suosittu kauppapaikka Hämeenlinnan sekä sen lähialueen asukkaiden keskuudessa. Täällä on myös helppo pysähtyä kulkiessa moottoritietä pitkin Hämeenlinnan ohitse.

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Kuntosali
Parturi-kampaaja
Ruokakauppa
Autopesula
Kahvila
Kauppakeskus

Monipuoliset palvelut houkuttelevat asiakasvirtaa

Vuonna 2000 valmistuneessa liikekiinteistössä on tällä hetkellä vuokralaisina Power, Musti ja Mirri, Euronics ja joukkoon sopii vielä uusia liikkeitä. Kokonaisuudessaan Big Box -liikekiinteistön vuokrattava pinta-ala on runsaat 6000 neliömetriä. Kiinteistön yhteydessä on myös Teboilin kylmäasema. Alueen naapurustossa toimii muun muassa elektroniikka- ja kodinkoneliikkeitä, supermarketteja, huonekaluliikkeitä ja huoltoasemia.

Kiinteistön edessä on iso pysäköintialue, joten asiakkaat saavat pysäköityä auton suoraan liikkeen oven eteen. Lähin bussipysäkki on 200 metrin päässä, ja Hämeenlinnan keskustaan sekä juna-asemalle on 5,5 km matka.

Vuokrattavat toimitilat

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Aleksi Kotola
Newsec Property Asset Management
p. 0400746136
Sijainti
Tiiriönsuontie 2, Tiiriö, 13130 Hämeenlinna
Bussipysäkki
1,1 km
Juna-asema
5,6 km