Espoon Tietäjäntie 2 Toimitilat / Espoo / Tapiola

Tietävän yrityksen valinta Tapiolassa

Arvostatko mutkattomuutta ja tilaa toimia? Tämä kohde Pohjois-Tapiolan yrityskeskittymän ytimessä tarjoaa joustavasti muunneltavia toimitiloja monessa koossa.
Kiinteistöstä on vuokrattavissa toimivia tilakokonaisuuksia eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Tilat voidaan toteuttaa niin avo- kuin huonetoimistoina tai niiden yhdistelminä. Toisessa kerroksessa on lisäksi viihtyisää business center -tilaa, josta on mahdollista vuokrata yksittäisiä toimistohuoneita.

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelu
Neuvottelutiloja
Sauna

Lähialueen palveluita

Lounasravintola
Ruokakauppa
Kioski
Hotelli
Kauppakeskus

Valoa ja viihtyisyyttä

Kiinteistössä on avara, koko talon kattava valopiha, jossa toimii oma aulapalvelu. Osalla toimistoista on ikkunat valopihan suuntaan. Kiinteistön ylimmästä kerroksesta löytyvät lisäksi neuvottelutilat sekä edustussauna, jotka ovat erikseen vuokrattavissa. Saunaosaston yhteydessä on katettu kattoterassi.

Kävelyetäisyydellä kiinteistöstä sijaitsee lounasravintoloita sekä päivittäistavarakauppa. Tapiolan keskuksesta löytyy lisää palveluita.

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee vilkkaasti kehittyvässä Pohjois-Tapiolassa Kehä I:n läheisyydessä, myös Länsiväylä ja Turunväylä ovat helposti saavutettavissa. Pysäköintipaikkoja on saatavilla sekä hallissa että ulkopaikoituksessa.

Julkiset liikenneyhteydet alueelle ovat toimivat; lähimmällä bussipysäkille on 100 metriä, juna-asemalle vajaa 6 km, lentokentälle noin 20 km ja bussilla pääsee vartissa myös Aalto-yliopiston metroasemalle.

Ota yhteyttä
Sijainti
Tietäjäntie 2, Tapiola, 02130 Espoo
Metroasema
2 km
Bussipysäkki
160 m
Juna-asema
6,4 km
Lentoasema
23 km